Om os

Vi står til ansvar for vores handlinger

Virksomhedsansvar

Hos Nordic Transport er vi villige til at være first movers inden for bæredygtighed og social ansvarlighed, hvor vi kan sætte nye retningslinjer indenfor vores branche. Vi vil gerne hæve barren for branchen, så kvalitet og ordentlighed kommer før prisen. Vi går ind for en sund og fair konkurrence på markedet, hvor vi konkurrerer på metoder og ikke ressourcer. 

Det er vores ansvar, at arbejdskraften bliver kvalificeret så sikkerheden og kvaliteten under udførelsen af arbejdet altid er prioriteret.

Vi forpligter os til at passe på klimaet, så vi kan efterlade en brugbar jordklode til de næste generationer. 

Mohammad Ali Al-Karagholi
CEO

Vores Historie

Nordic Transport så dagens lys i 2014. Ambitionen – at forbedre vilkårene for både kunder og medarbejdere. Vores stifter startede selv som chauffør og opdagede tidligt i sin karriere, at kvaliteten af det udførte arbejde og chaufførernes arbejdsvilkår var nedprioriteret i branchen.

Det var tydeligt, at der var plads til store forbedringer, og med sit indgående kendskab til branchen startede han Nordic Transport i håb om at påvirke branchen indefra. Vi er nået langt siden 2014, men ambitionen om at yde den bedste service for dig og dine kunder og sikre gode arbejdsvilkår for vores medarbejdere er stadig i højsædet. Den eneste forskel er, at vi nu også kører grønt.

1
Kilometers grøn kørsel
er vores vision
Omtanke for mennesker og miljø

Vision & mission

Vision

Vi vil være en drivkraft, der skaber positive forandringer med mennesker og miljø i centrum. Vi vil gøre en stor og vedvarende forskel, både nu og for kommende generationer i transportbranchen.

Mission

Vi leverer i dag totale løsninger, som er digitalt styret, og som lægger stor vægt på udvikling og deling af ressourcer. Vi stræber efter at beholde det gode arbejdsmiljø, som afspejler vores kvalitet.

Værdier drevet af omtanke

Værdier

Social ansvarlighed
Bæredygtighed
Kvalitet
1
Årlige leverancer
1 ton
CO2 aftryk
1
Antal afdelinger

Er du usikker på hvilken løsning der passer bedst til dit behov?