Bæredygtighed

Transport med samvittighed

Drevet af omtanke

Nordic Transport tog de første skridt på rejsen mod at blive CO2-neutrale i 2018, da en kunde spurgte, om det var muligt at få bragt varer ud med en el-varebil. Det blev startskuddet til en miljøvenlig rejse, der nu er blevet en central del af Nordic Transports DNA. Med et startpunkt på 1.000 tons udledt CO2 om året har vi nu et mål om at blive CO2-neutrale på bare ganske få år.

Se hvor vi kører grønt

Vi er de første i Danmark med en plan for udfasning af diesel-drevet køretøjer

Nordic Transport har en vision om at blive det førende grønne transportfirma i Danmark. Vores dieseldrevet biler udgør 98% af vores CO2 aftryk og udleder dermed over 1.000 tons CO2 om året. I Nordic Transport arbejder vi målrettet for at formindske vores CO2 udledning, og det gør vi ved at få flere el- varebiler i størrelsen 3,5 ton.  

Drevet af omtanke logo
Se hvor vi kører grønt

Vi er de første i Danmark med en plan for udfasning af diesel-drevet køretøjer

Nordic Transports vision er at gøre grøn transport til det naturlige valg for danske virksomheder. Derfor har vi som de første i Danmark lavet en klar plan for overgangen til grønne køretøjer.

Vores dieselbiler udgør 98% af vores CO2-aftryk og udleder 1.000 tons CO2 årligt – men ikke meget længere.
Vi udvider vores flåde af el-varebiler og vil inden udgangen af 2025 udelukkende køre grønt på hele Sjælland, så vi kan nå vores grønne mål sammen.
Næste stop – resten af Danmark.

Drevet af omtanke logo
Aarhus Bornholm Copenhagen Copenhagen Mun. Frederiksberg Mun. Frederiksborg Funen NorthJutland Ribe Ringkjøbing Roskilde SouthJutland Storstrøm Vejle Viborg WestZealand
Del dine erfaringer med os

Lad os udveksle erfaringer

Fremtiden er grøn.
Vi har derfor den overbevisning, at man er nødt til at investere i bæredygtighed, hvis man skal have et håb om stadig at eksistere og være en attraktiv samarbejdspartner og leverandør om 10 år. Hvis man ønsker at bygge et stærkt fundament, så er man nødt til at lægge de rigtige grundsten tidligt i processen, og vi kan allerede se en klar forbedring i vores egne resultater.

Hvad er dine erfaringer?

  Virksomhedens navn & Cvr nr.

  Kontaktperson

  Så vi kan passe på miljøet sammen

  "Det er vigtigt at vi i dag tager store beslutninger, så vi kan give vores børn en fremtid og en jordklode som de stadig kan benytte sig af"

  Miljørejsen er lang og udfordrende, især når man er firstmover

  Nordic Transport er langt fra at være en 100% bæredygtig virksomhed, men vi tager gerne udfordringen op, og baner vejen for andre. 

  Vi har taget udgangspunkt i CO2 udledning af vores dieseldrevet køretøjer, som udgør 98% af vores CO2 aftryk. Vores mål er ikke at kunne levere et CO2 neutralt regnskab, men at vi kan bidrage positivt til miljøet når vi er i drift. Nordic Transport stiller derfor et krav til kommende samarbejdspartner om at være miljøorienteret, hvor bæredygtighed er en vigtig del af deres forretningsstrategi. Vi mener at bæredygtig bundlinje og grøn cirkulær omstilling, er vejen frem.

  Stadig i tvivl?

  Gør os bekendt med jeres behov

  Vores konsulenter har mange års erfaring inden for branchen. Når de får indsigt i jeres behov, finder de altid den bedste løsning.

  Ring