Om os

Vi står til ansvar for vores handlinger

Virksomhedsansvar

Hos Nordic Transport er vi villige til at være first movers inden for bæredygtighed og social ansvarlighed, hvor vi kan sætte nye retningslinjer indenfor vores branche. Vi vil gerne hæve barren for branchen, så kvalitet og ordentlighed kommer før prisen. Vi går ind for en sund og fair konkurrence på markedet, hvor vi konkurrerer på metoder og ikke ressourcer. 

Det er vores ansvar, at arbejdskraften bliver kvalificeret så sikkerheden og kvaliteten under udførelsen af arbejdet altid er prioriteret.

Vi forpligter os til at passe på klimaet, så vi kan efterlade en brugbar jordklode til de næste generationer. 

Mohammad Ali Al-Karagholi
CEO
1
Kilometers grøn kørsel
er vores vision
Omtanke for mennesker og miljø

Vision & mission

Vision

Vi vil være en drivkraft, der skaber positive forandringer, hvor mennesker og miljø er i centrum. Vi vil gøre en stor og vedvarende forskel, både nu og for kommende generationer indenfor transportbranchen.

Mission

Vi leverer i dag totale løsninger, som er digitalt styret, og som sætter stor vægt på udvikling og deling af ressourcer. Vi stræber efter at beholde det gode arbejdsmiljø, som afspejler vores kvalitet. 

Værdier drevet af omtanke

Værdier

Social ansvarlighed
Bæredygtighed
Kvalitet
Ledelse med omtanke

Bestyrelse & ledelse

Direktion
Mohammad Ali Al-Karagholi

Bestyrelse
Lise Roulund (Bestyrelses formand)
Alaa Alqaddi (Bestyrelses medlem)
Desireé Rose (Bestyrelses medlem)

Se præsentations video
bestyrrelsen-fritlagt2-min
1
Årlige leverancer
1 ton
CO2 aftryk
1
Antal afdelinger

Vores Historie

I år 2014, blev Nordic Transport etableret. Ideen bag virksomheden kommer fra egne erfaringer, og oplevelser af den manglende kvalitet i transportbranchen. Stifteren startede selv med at være chauffør, og har derfor et rigtig godt kendskab til branchen indefra. Hans første indsigt var, at arbejdsvilkår og kvalitet var nedprioriteret.

Er du usikker på hvilken løsning der passer bedst til dit behov?